OCR Norway

Fishermans Friend Strongmanrun

StrongmanRun-løypa i Kristiansand måler rett over 10 km. Vi legger opp til at dette skal bli Norges morsomste og mest sosiale hinderløp. Her oppfordrer vi dere til å forenes som ett «team» og ta utfordringene sammen. Vi har ikke fokus på eliteløpere, men vil lage mest mulig god stemning for dere som vil prøve noe nytt og kult. Hinderløp er skikkelig i vinden om dagen, så hvorfor ikke teste ut en ny utfordring.

Målet for alle lagene er å gjennomføre hele løypa, med de hindrene det innebærer. Det vil bli vått og kaldt, men vi kan love deg en skikkelig kul opplevelse. Hvor godt dere kan samarbeide vil definitivt bli satt på prøve. Følg med i våre sosiale kanaler hvor vi kommer til å avsløre deler av hindrene

HINDRENE VARIERER FRA DE SMÅ ENKLE, TIL DE STØRRE OG VANSKELIGERE. VI SKAL UTFORDRE DERE PÅ STYRKE, UTHOLDENHET, KOORDINASJON OG BALANSE. DETTE ER DET LETT Å FORBEREDE SEG PÅ, MEN HVOR TØFF ER DU I HODET?

Vi anslår at dere kan komme til å bruke alt mellom 50 minutter og 3 timer. Vil du ha valuta for pengene, så utfordre noen som ikke er like sprek som deg selv og dann ett team. Vi skal heie dere i mål uansett.

Vi kommer til å ha flere «social points» eller møteplasser hvor musikken gjaller, og tilskuere kan se deltagerne «in action». På «hovedarena» vil det også bli lagt til rette for at vi skal ha noen av våre kuleste hindre, noe som gjør at det kan være gøy å se på også..

StrongmanRun foregår som en fellesstart. Det betyr at det vil være ett lite stykke til første hinder for å spre feltet best mulig før festen begynner. Vi drømmer om 1000 deltagere som starter samtidig i Tresse – bli med å gjør dette til årets mest sosiale løp!

 

PÅMELDING

Hjemmeside HER