OCR Norway

Siste uke dekket!

Mari Weider

God morgen! En lang og lat morgen på meg her. Kjenner jeg blir litt stresset av det, er mye som skal gjøres, men samtidig så må jeg bare gi kroppen det den trenger nå! Alltid gøy med Instagram og tilbakemeldinger på spørsmål, og igår var det Jørgen Otto som «vant» med å gi meg en full uketrening siste uken:

Mandag - Intervaller

Tirsdag - Lett styrke

Onsdag - Rolig løpetur med noen drag

Torsdag - Lett styrke

Deilig å se at det man har tenkt stemmer med eliten sine tanker, og i tillegg skal kroppen få spise akkurat det den vil. Siste to ukene har jeg vært konstant sulten, og det er mulig det kan ha påvirket energinivået mitt også. Kina var jo ikke noe etegilde, og ukene etter sommerferien har vært rimelig travle og med konkurranser hver helg.

Siste krampe mot Skottland var å starte med jerntabletter igjen. Ikke sånne man får hos blodbanken, men mildere typer man kjøper i butikken. Nå skal jeg på ingen måte anbefale å starte med jern uten å sjekke blodnivåene først, men jeg har rett og slett ikke tid til å bestille time hos lege, ta meg fri fra jobb osv. Og i hvertfall ikke ringe fastlegen og si «jeg er så sliten når jeg løper, kan du sjekke blodprøvene mine»? Da tror de vel det har klikka helt… men i våres var det samme, dønn utslitt og etter et glass med jerntabletter var formen mye bedre igjen. Så vi vår se nå igjen og samme suksess skjer.

Nå er det ihvertfall ut og løpe litt på sats, planen min er 12 x 400 meter, 200 jogg mellom hvert drag. (Også må jeg snike meg til litt grep…får panikk når jeg ser Karl har dratt på med hinder i Skottland, ekstra lang Olympus og regner med intet annet enn 3 seksjoner med tvister..)

KlemMari

public.jpeg