OCR Norway

Suck it up princess!

Mari Weider

Se…da fikk jeg brukt den overskriften likevel da! For herregud så sutrete da gitt, altså som Bjarte sa til meg for en stund siden “hvor mye vil du det?” …han snakket seff om stairway til heaven (eller hell), men jaggu kan man relatere den til mye annet også. Strengt tatt det meste i livet kan måles i den setningen. Det meste her i livet handler om hvor mye man vil det. Det og planlegging. Likevel føles det som jeg drukner i tidsklemma, nattevakter og en sliten kropp. Ja og dere som kan dette…hvor lenge sitter et sånt ultraløp i, 10 timer med 54 km og x antall hinder??? Jeg velger å tro at det sitter i en stund, og kombinerer man det med noen digge nattevakter da så blir det knall.

Det som er helt sikkert og som jeg fant ut på tirsdag, er at VM i London kommer til å bli beinhardt. Jeg skulle jo ha trent mye mer pull-ups, men er det ikke rart med det, de tingene man suger på, er de verste å trene på. I stedet gjør man ting som er gøy og som gir mestring. Skikkelig inkonsekvent det der! I tillegg til at Stairway to heaven med da spesielt overgangen blir supervanskelig, så har de dette berømte hinderet som heter Gibbons, med vugger man skal putte pinner i, og enda verre - Valkyrie - der man får ringer i samme prinsipp som Stairway to heaven. “Lett” tenkte jeg første gang jeg så det, så testet jeg litt på sats med å henge opp ringer i ulik høyde…”shit!” tenkte jeg da! Kjempevanskelig - og nok et potensielt hinder til å klippe båndet mitt. Nei takke seg til, jeg er nok og blir en spartan-jente, der kan jeg gjøre opp svakhetene mine med burpees og løpe lykkelig videre!

Oppsummering av ukas trening (med veldig lite pull-ups!)

Mandag - HVIILEDAG!

Tirsdag - 10 km i skogen med Supermann og grep/styrke på kvelden

Onsdag - foreldremøte ja (så der utgikk treningen med høye kneløft #livet)

Torsdag - enda et foreldre møte (takk skal du f*en meg ha…)

Fredag - 12,5 km i skogen + hindertrening

Lørdag -8,5 km easy run med Supermann i nydelig høstvær

Søndag - pakke/rydde/vaskedag

Så til alle dere der ute som sier jeg trener så elendig mye…jepp - her er beviset svart på hvitt, men foreldremøter, engelsklekser, hjemmelagde pizzasnurrer til leirskole og litt kvalitetstid mellom nattevakter er av og til det som må til.

La oss satse på at denne uken blir såååå mye bedre!

KlemMari

 
public.jpeg