OCR Norway

Time is what you make of it

Mari Weider

Hvert eneste år sverger jeg til en ny og bedre start hvert skoleår. Full av ny giv etter en deilig sommer og ihvertfall nå etter 3 uker i Kina. Å komme hjem til frisk norsk luft, en magisk temperatur (jada jeg har allerede vippet frem lang ull og fleecejakkene mine…) og ost i kjøleskapet!

Ordspillet «time is what you make of it» så jeg på en klokkereklame i Hong Kong. Husker ikke merket men det er forsåvidt helt uvesentlig. Ordene brant seg inn i meg - det er så rett! Vi er jo egentlig sjefer over egen tid. Hvor lett er det ikke å gro fast i gamle vaner, slenge seg på sofaen og sette på noe ubrukelig på tv’en mens man scroller seg gjennom de første 50 bildene på insta og sjekker innom face for å se om det har skjedd noe spennende. Istedet kunne man (les jeg) gjort noe fornuftig, kommet seg anstendig i seng og vært uthvilt dagen etter. Mye å jobbe med her altså!

I det minste forsøkte jeg å være fornuftig igår etter jobb. Akkurat litt drøyt sent hjem, hoppet i treningstøy, speedy gonzales opp til fotballkamp, og mens Nora varmet opp til kamp var jeg endelig tilbake på Marikollen. Back to basic, grep, monekybar, flying monkey (herregud så skummelt det var blitt i sommer!), utfall med kroppsvekt, mage. Ikke noe fancy, bare helt enkelt og bare akkurat det jeg trengte! Og idag - ja idag er løpeskoene på, 10 enkle hjem fra jobb idag for å vekke gode vaner!

Og dere - sees vi til lørdag? For meg er det X-run hele helgen! Fredag kickstarter jeg i Grefsenkollen med fotball laget til Nora, lørdag er det Team Weiders på startstreken og søndag teambuilding med Rælingen fotballjenter-07! Sykt travelt men såååå verdt det! Håper også å få klemt inn en langkjøring fredag morgen! Skottland er jo ikke om 5 uker som jeg tenkte, mer som om 3,5 uker!!!!

KlemMari

Its all in the head…men fy så skummelt!

Its all in the head…men fy så skummelt!