OCR Norway

Hva gjør vi egentlig i Kina?

Mari Weider

Vel fremme i Chengdu nå, så er vi kommet til reisens opprinnelige årsak…for to år siden ble det sluppet at World Police and firegames - WPFG - skulle avholdes i Kina. DA reiser vi utbryter Supermann! Enkel matematikk, lekene skulle avholdes tidlig i august så perfekt ifht sommerferie. Jeg vet noen reiser fra Norge, kun for å være med på lekene, men vi har altså valgt å reise litt rundt i Kina, Beijing, Xián, Chengdu og til slutt runder vi av i Hong Kong. Et skikkelig eventyr av en sommerferie. Reisen bort har ikke akkurat vært noen billig affære, men heldigvis er det et reltivt billig land å leve i, så i motsetning til de vante feriene i Mallorca bruker vi sikkert nesten halvparten i lommepenger, på tross av at vi farter rundt hver dag, er innom severdigheter hver eneste dag osv. Blir spennende å se hvordan Hong Kong ligger i kurs da…

Imorgen er det åpningsseremoni, pleier å være rimelig storslått, så blir utrolig kult å se hvordan kineserne har løst dette. Supermann holder en knapp på et overdådig fyrverkeri. Fredag er det planer om å hilse på pandaene, og gå trappene Kong fu Panda «har gått» før oss. Lørdag skal May forsvare tittelen Ultimate firefighter som hun har fra to år tilbake - og søndag skal Supermann i ilden, 10 km terrengløp (med asfaltsko!!!). 2 uker med snittvandring på 10-20 km per dag er vel ikke beste oppkjøringen så vi får se om vi kan spandere på han en aldri så liten kinesisk massasje!

Håper Chengdu kan by på litt facebook time til meg så jeg kan oppdatere dere, om ikke burde jeg være online igjen fra mandag da vi kommer til Hong Kong. Ingen har vel vondt av en liten nettpause, men jaggu er det slitsomt å være uten Google! Hadde vært morsomt å tatt en liten telling på hvor ofte vi googler noe i hverdagen!

KlemMari