OCR Norway

Hinderskogen Backyard trail!

Mari Weider

i år er visst året for å sprenge grenser! Mine grenser handler om løpeløp.... Innen hinderløp har jeg visst ikke vett til å si nei-takk, men løpeløp holder jeg meg langt unna. 

I mars ble det arrangert Backyard ultra trail - last man standing, jeg var fascinert av konseptet. Ny start hver hele time, med litt pause mellom hver runde...men turde Seff ikke bli med, sikkert like greit, var visst en beinhard runde! Men nå arrangeres backyarden bokstavligtalt i min bakgård og jeg vil prøve. Hovedløpet er 15.sept, da får jeg dessverre ikke vært meg pga sære regler hos Spartan som krever at jeg løper en mye hardere ultra et helt annet sted, men førstkommende lørdag er det testløp! Og DET skal jeg ha med meg! Været er spådd strålende og jeg gleder meg faktisk! (Ihvertfall hvis jeg klarer å komme i mål i tide til å starte på runde 2 da...)

 

IMG_4554.JPG

Mandag fullførte jeg 26 km med relativ Ok bein så burde vært mulig å få til dette. Jeg har løpt runden en gang alene og jeg er veldig spent på hvor mange høydemeter det blir å sanke. Camilla har virkelig klart å rote frem noen heftige stigninger og et fantastisk terreng! Blir en god siste langkjøring før EM i Dolomittene! Har du lyst til å holde oss med selskap enten på hele sulamitten, eller på en runde eller to?

 

FullSizeRender.jpg

KlemMari

Ps....kanskje vi rekker et hinder eller to også??

IMG_3521.PNG