OCR Norway

BAKKEN ER ÅPEN!!!

Mari Weider

Herregud for en følelse det var å komme opp i Marikollen igår. Supermann hadde sagt til meg at snøen var borte og jaggu du - mens andre venter på at bakken skal åpne hver vinter for slalåm, så venter jeg tålmodig (?) på at bakken skal åpne for intervaller hver vår! Og fra å være helt snødekt for ikke lenge siden, kunne jeg fryde meg over grus og sand hele veien opp igår. Om dagene er det så bissy at det for meg bare handler om å klare å holde hodet over vann og få pustet - og samtidig snike inn en økt her og der. Og igår meldte det seg en snau time mens lillegull varmet opp før fotballkamp - og mamma fikk akkurat nok tid til oppvarming, 4 x 4 i bakken og nedkjøring. Tilsammen 6,5 km og tidvis blodrøde visninger på klokka. Det er liksom det samme hvert år, Marikollen er nådeløs, men desto mer effektiv. Etterhvert skal 4 x 4 utvides til 6 x 4 og til slutt 8 x 4 med sandsekk de siste 4. Det blir lange dager i bakken da, men med EM i Dolomittene som årets store happening og etterhvert Åre i Sverige, så burde det legges ned masse tid i bakken min!

 

IMAGE.JPG

I går fikk jeg også ryddet enda mer og vasket igjen på plattingen. Den skal snart innvies med nye møbler og jeg gleder meg sykt. Men kanskje det viktigste - kosekroken min er atter ryddet i og alt stæsjet mitt er på plass. Idag blir målet å få opp alle nunchuckene mine så jeg kan øve enda mer på grep. Litt nunchuck, litt peg og litt hang-ups hver dag må også til nå fremover. Ninja-konk hos Bjarte om bare snaue 3 uker, og har ikke lyst til å gjøre meg selv helt til skamme! 

KlemMari

 

IMAGE.JPG

Fra tirsdagsøkta med Helene! Flere som har spurt meg om grepstrening i det siste så skal lage et innlegg til dere om det ❤️