OCR Norway

600 meter sprint coming up!

Mari Weider

Det er 9 år siden jeg sto og ventet på Supermann på etappe 2 på Fjellhamarstafetten, 9 år siden han kom brølende rundt svingen «NÅ LØPER DU MARI!!» (aldri en kjedelig dag med han der...), 9 år siden sisteetappen sprakk så fært at nest-siste etappen løp sammen med han og pusha han i mål, 9 år siden vi tok plaketten med hjem som vinnere i MIX-klassen! Idag står vi på startstreken igjen, et ganske så solid toppet lag, og det blir utrolig spennende å se hvor på resultatlisten Team OCR Norway kommer. Vi løper mot sterke friidrettsløpere og det er dessverre lite hinder underveis, men blir gøy lell! Min etappe er egentlig nest sist med 600 meter...blir full sprint det...og 600 meter sprint er ikke til å spøke med. Løp 800 meter for 9 år siden og det var 200 meter enda verre, så blir veldig spennende. Kanskje jeg prakker den på Marcus i stedet 🤣

 

Stjerna mi skal også løpe, siste etappe på Fun-laget!!! Håper jeg rekker å se henne ❤️   Hvis noen har lyst til å heie på oss finner dere oss ved Mailund skole kl 19!   KlemMari

Stjerna mi skal også løpe, siste etappe på Fun-laget!!! Håper jeg rekker å se henne ❤️ 

Hvis noen har lyst til å heie på oss finner dere oss ved Mailund skole kl 19! 

KlemMari