OCR Norway

Crazy greier!

Mari Weider

Herregud for noen kule treningsdager jeg har hatt sisten uka! Intervaller med fotballjentene der konkurranseinstinktet virkelig fikk kjørt seg mot treneren til Nora, tangering av den mentale sperren det er for meg å stille opp i et «løpeløp» som jeg kaller det! Skikkelig skumle saker! Fredagen fant jeg apehimmelen på sats Nydalen, for et vanvittig kult sted for oss som liker å ape og henge!

IMG_9254.PNG

Mandag hadde jeg apedate her med søteste Helene som skal debutere i WOX i Skien. Det uoffisielle målet må jo bli å holde de to meter lange bena og en styrke fra en annen verden bak meg så lenge som mulig, men det gjenstår å se. Hahaha syntes nesten synd på de to søte jentene som trente i samme område som oss, jeg tror de hadde en plan om å trene rumpe og ta kule bilder - vi derimot trente alt annet enn rumpe og tok desto kulere bilder ;) Og jaggu, når man er to tør man liksom å prøve nye ting, så mine to elskede Skitch-grep ble testet i roman rings - og DET GIKK!!!! Herregud så kult, neste mål er å teste de i monkeybar....pushe pushe pushe grenser! 

IMG_9373.PNG

Igår hadde Helene Harefrøken satt opp program til oss med pull-ups og utfall! Helt greit om dagen at det blir litt hver dag og ikke all inn. Kroppen er slite , mør og sår etter grep og pull-ups trening, men utrolig digg å kjenne at man blir litt og litt sterkere! 

Ikveld har jeg sagt ja til å bli med på noe som virkelig utfordrer hue igjen. Meld meg på ninja-konk med råeste folka så blunker jeg bare et par ganger, men dette sitter sååååå langt inne og jeg er egentlig livredd!!!!  

Ønsk meg lykke til og følg med på @ocrqueen på insta i ettermiddag! 

KlemMari

IMAGE.JPG