OCR Norway

As good as it gets!

Mari Weider

Nå har det vært mye negativitet her inne på bloggen, men jeg må innrømme at det kan ikke alltid være glam og glitter. De siste to månedene har vært preget av små baby skritt,  gedigne frustrasjoner, diskusjoner om soner, fart, hvile og aktivitet. Det har vært timesvis med smerter og enda mer frustrasjon - men den som gir seg er en dritt og endelig føler jeg at jeg er så klar som jeg kan få blitt til å møte hard motstand på Mallorca. Pallen er nok dessverre ute av syne - men på den annen side - vi skal gjennom endel Lotto-hinder, i hinderløp kan alt skje, hvem får stang inn på spydet, hvem kommer seg over slack line og hvem kommer seg forbi den så enkle men likevel så sketchy balansen kombinert med sandsekk? Hvem har en god dag og hvem har en dårlig dag. Uansett er det spådd sol, Helle-min kommer fra Trøndelag, Marie fra Stavanger og Adna fra Jessheim (!) - Jade kommer fra Uk - så med andre ord - dette blir en god helg!

 

Gårsdagen ble godt brukt og jeg fikk inn to deilige økter - først Supermann sine bakkeintervaller som ga meg uanstendige minutter i sone 5 men dertil mer mestringsfølelse også.  

Gårsdagen ble godt brukt og jeg fikk inn to deilige økter - først Supermann sine bakkeintervaller som ga meg uanstendige minutter i sone 5 men dertil mer mestringsfølelse også.  

IMG_7707.PNG

Elsk på fine hauger! 

På kvelden fikk jeg lagt inn en kjapp styrkeøkt med enkel med effektive øvelser: 

- lett strakmark/fronthev skuldre

- lett mark - 50 kg

- utfall/kjerne  

- apelek

- Bjarte sin 10 mins tabata: 

Denne er faktisk helt genial, lastet kjapt ned en tabata timer, stille inn på 20 reps med 30 sek arbeid. Annenhver øvelse er 30 sek heng/30 sek planke. 5’sek i mellom for å komme seg opp og ned. Tilsammen får man da 5 minutter grep og 5 minutter kjerne. Genialt - takk Bjarte! Nå er det ikke noe mer grep før helgen, ikke noe mer harde intervaller - og ikveld kommer Martin for å fikse kroppen litt.

KlemMari

IMAGE.JPG