OCR Norway

Trener du hver dag??

Mari Weider
  • hvor ofte trener du?

  • trener du hver dag?

  • du er den jeg kjenner som trener mest

For meg er dette veldig rare spørsmål, for meg er trening en like naturlig del av livet som å spise. Jeg føler ikke at jeg trener i nærheten av det jeg selv kunne ønsket meg, og i likhet med mange andre (regner jeg med) følger jeg ivrig med på alle de som trener mye mer enn meg og som i line øyne får til så uendelig mye mer. Men - vi er alle forskjellige og med forskjellige muligheter og jeg er uendelig takknemlig for det jeg får til.

Det grenser antagelig over til det maniske tidvis, jeg ser den - for det evige spørsmålet er alltid “Hva skal jeg trene i dag?” Og er det en dag uten trening, så kjenner jeg rastløsheten river litt. Eller ikke egentlig, fordi jeg vet og kjenner inderlig godt at kroppen trenger hvile også, og disse som kan seg på det sier at hvile er kanskje den viktigste treningsøkta. Gårsdagens vake mellom to nattevakter + årsmøte i teamet ga meg en glimrende unnskyldning for å hvile en sår kropp, og det nærmeste jeg kom trening var massasjeputa mi 10 minutter før jeg dro på jobb. Men rumpa mi trenger sårt den oppmerksomheten, så jeg godtar det som dagens økt ;)

Så langt har denne uka vært perfekt, jeg har fått kjørt intervallene mine, jeg har fått trent styrke + rehabøvelser, hatt min ene must-do “langkjøring”. Jeg setter langkjøring i gåsetegn fordi det i mine øyne ikke defineres som langkjøring, jeg har enda ikke lært meg å ikke telle økter i tid og ikke avstand, så jeg blir like skuffet hver gang over å se hvor kort jeg faktisk løper når jeg løper “langt”. Men jeg har fått tuktet inn i hodet at det er tiden og pulsen jeg skal følge så da får jeg vel gjøre det da.

Helgen står for døren og de evige spørsmålet er jo hva som skjer…frihelg, fotballkamp, bursdagsfeiring - det er alltid nok av ting som skal skje - men jeg mistenker at slalåmkjøring for kidsa ikveld frigjør et par timer til trening til mor og far, så er det vel opp til supermann hva som skjer. Fotballkamp lørdag = ca 45 minutter til rådighet for mor = 45 minutter med egentid. Og søndag…tja vi får se…kanskje lokker oslo og sol, kanskje lokker skogen, kanskje lokker klargjøring av plattingen så vi endelig kan flytte litt hinderløpstrening ut.

En ting er sikkert - jeg skal nyte frihelgen, spise sjokolade, indisk mat og drikker vin! Håper du også skal nyte din helg!

KlemMari

IMG_1271.JPG

Vær så snill...gi meg sommer igjen snart!!!