OCR Norway

Ukens program!

Mari Weider

Etter forrige ukes rotterace av en uke, tenker jeg denne uken også trenger litt planlegging. Jeg får helt åndenød av det tempoet alt går i nå, og som jeg sa til Supermann - i år må jeg bare gjøre så godt jeg kan, tiden strekker ikke til, jeg får ikke trent, hvilt eller gjort som jeg vil. Og da får resultatene bli som de blir…men jeg skal prøve så godt jeg kan:

  • Mandag:

Intervall 400 meter med 100 meter sandsekkløping i pausene x 10 drag

  • Tirsdag:

Double trouble med treningsdate hos verdens beste Silje Mariela (herregud ENDELIG!!!) og så enten løpetur ute eller enda mer styrke med Helene-min

  • Onsdag:

Langkjøring ute + styrke med Karo på kvelden

  • Torsdag:

Årsmøte med verdens beste team = trimming av lattermusklene og en etterlengtet pause

  • Helgen - still to be announced…enten svisj svosj på fjellet eller rolig langkjøring ute her hjemme i sola + enda litt mer hinderløpstrening (Hinderskogen???)

Ser jo bra ut dette? Husarbeid…aner ikke hva betyr - kanskje en maratonøkt med å bytte sengetøy???
KlemMari

Go go go!!! 

Go go go!!!