OCR Norway

Skal du bli med og løpe en tur fredag kveld?

Mari Weider

Spørsmålet kom Seff fra Supermann torsdag kveld. Etter en helt latterlig travel uke med 4 nattevakter, årsmøte, kids som skulle hit og dit + en treningsøkt med Helene-min som hadde fått meg til å vralte som en høygravid purke i 3 dager. 

«Ikke snakk om!» sa jeg

»nei...du skal vel slappe av litt... 

»nettopp!»  

Så var den diskusjonen ferdig... 

Helt til fredagen kom. Jeg våknet opp og var klar for familie kos med høy kosføring. Jeg hadde vært i butikken på vei hjem, kjøpt jordbær, mango, tacokos, smågodt, sjokkis - og vinen var klar i hylla. 

Så... 

»mamma, kan vi stå på slalåm ikveld?» 

Og... 

»kan Christina komme på besøk?» 

.... 

ja, men så - løpetur da...fredag kveld fra Skjetten til Fjerdingby, 10 usle km i banken, men 10 km er mer enn 0 km, og med supergod samvittighet kunne jeg legge meg på sofaen for kosefredag - dog ganske sent...men sent er også bedre enn aldri! 

Ha en deilig helg alle sammen! 

KlemMari

 

IMAGE.JPG