OCR Norway

Valentine intervaller

Mari Weider

Endelig pakket ferdig og alle plassert godt i bilen som har vendt snuten mot fjellet. De siste årene har vi tilbrakt deler av vinterferien på skeikampen og vi klarte rett og slett ikke la vær i år heller. Jeg er klar over at det er luksus, men så lenge jentene synes det er deilig å reise til fjells er det en luksus jeg unner oss! I år har vi også pakket bikiniene for i tillegg til egen badstu på badet, har Thon hotell nå fått et deilig spa! Tipper det skal testes imorgen kveld eller noe. Vin, Risk og kortstokk er også pakket + verdens søteste Nika som skal være med oss på tur❤️ 

 

FullSizeRender.jpg

Uansett - igår fikk jeg satt prikken over i’en på denne treningsuken. Supermann sine bakkeintervaller ble gjennomført med stil om jeg skal si det selv. Utrolig deilig å kjenne at det ikke bare er hat å løpe om dagen, går på ingen måte av seg selv og ei heller noe spes tempo, men det går sakte men sikkert fremover. Den evinnelige puls-diskusjonen mellom supermann og meg tar nok aldri slutt, men jeg ser nå ihvertfall litt fremskritt der og! Valentine intervallene ble gjennomført som følger:

9,5 km/t (6 km/t i pausene) 

Incline: 

4 - 5 - 6 - 7

5 - 6 - 7 - 8

6 - 7 - 8 - 9

9 - 8 - 7 - 6

8 - 7 - 6 - 5

7 - 6 - 5 - 4

Hvert drag kjøres i 4 minutter og aktiv pause i 2 mins mellom hvert drag.  

Jeg har delt denne med dere før, men ble utfordret igår til å starte på høyere incline og utrolig deilig å kjenne at det gikk greit. Beste med denne formen for «4x4» er at man gjør en endring hvert minutt så man føler at dragene går fortere unna enn om man kun løper på en incline i 4 minutter. 

 

IMG_6291.JPG

Ellers hadde jeg også en utrolig kul «spartan økt» med Karoline på onsdag. Målet mitt denne vinteren er å få henne generelt sterkere. Hun er en råtass på markløft og utfall, men jeg skjønner at det kan føles litt kjedelig for en 13 åring. Så da kjørte vi istedet en styrke og helt målrettet sirkel økt der vi jobbet sammen og hun både kjente mestring og fikk en fantastisk full kroppsøkt: 

- trekk av prowler

- dytte prowler tilbake

- atlas-carry - 16 kg (lett mamma!) 

- 5 burpees  

- farmers walk - 16 kg i hver hånd

En stor lettelse å se at hun har lært seg god løfteteknikk og ved å trene slik et par måneder til så skal hun være klar for å ace sitt første spartan løp om 4 måneder! Ja og for å ikke snakke om å løpe på team Weider på Barskingen i år. Blir antagelig den råeste opplevelsen noen gang!

KlemMari

 

IMG_6269.PNG

PS...ja vi avsluttet som vanlig med litt lek og moro! 

 

IMAGE.JPG