OCR Norway

1. januar 2019 - Godt nytt år alle sammen!

Mari Weider

Nytt år, nye muligheter - den store dagen for nyttårsforsetter og gode løfter. Løfter som i hvert fall jeg stort sett klarer  å holde i 1,5 dager eller noe. Løfter om mindre godteri, mer trening osv. Jeg har nok egentlig blitt for gammel til nyttårsforsetter - i stedet vil jeg ønske meg…

  • et år med smertefri løping (!)

  • flere herlige opplevelser med gode venner

  • spennende reiser til nye steder

Jeg kan vel ikke få startet 2019 bedre enn med deilig kalkunmiddag hos mamma i kveld - og i morgen - wow - hvor heldig er ikke jeg som får feire bursdagen min med noen av de kuleste, morsomste og fineste menneskene jeg vet på parkour-bursdag i de nye lokalene til Oslo movement på Ryen! Gjett om jeg gleder meg, skal bli så gøy - tipper jeg ikke vinner noen konkurranse der, men blir mer å vinne over seg selv ved å tørre å prøve nye ting!

IMG_1892.JPG

Et annet ønske for 2019 er å få oppleve dette igjen! Spartan ultra world champs 2019 - men hvor skal det være tro???