OCR Norway

Lucky looser!

Mari Weider

Wow for en dag!!! Om lykkefaktoren skal måles hadde jeg vel endt opp på rundt 98%. 98 fordi det var et par streker involvert og et tau som trakk ned lykkefølelsen med de siste 2 prosentene. Når man er hos Bjarte lønner det seg å høre på hva han sier under briefen, f eks at man skal tråkke på den hvite streken på vei ned fra balansevippen ;) så bare å skylde på seg selv der da. 

Idag var det nemlig Ninja Warrior konkurranse hos Bjarte og selvom jeg strengt tatt ikke har noe å gjøre der så er all trening bra trening. Og kan man ikke løpe, så skal man jaggu trene grep! Bjarte hadde delt inn konkurransen i 4 stages, stage 1 og 2 fikk alle delta på , så var det 16 beste sammenlagt som kom videre. Ikke meg pga noen duste streker og en tung ræv! Men! Så måtte noen reise og jeg fikk lucky looser plass i stage 3. Og så utrolig kult det var!!! Mye jeg Seff ikke klarte, men også så utrolig mange personlige seire! F eks...haha jeg tør å prøve salmon ladder (løftet den vel hele 4 cm;), pegboardet kom jeg over halvveis på, cliffhanger elegant! Balansehjul - på ingen måte elegant men godkjent! Nunchucks...hater Bjarte sine korte, kunne klart det ellers! Klarte spinning wheelsa!!! ....men bommet på tauovergangen. Klarte longriggen til Bjarte, kjente ikke armene siste 3 stengene, men who cares når man treffer bjella!!!

 

IMG_6397.PNG

Noen sier de reiser fra Bjarte uten mestringsfølelse - jeg reiser fra Bjarte fyllt av lykke- og gledesrus! Selvom jeg ikke er best, vil jeg legge meg ikveld med alle heiaropene i hodet, jeg vil legge meg varm og god etter å ha tilbrakt en hel dag med fantastiske mennesker! Mennesker jeg beundrer og ser opp til, mennesker som er utrolig dyktige men samtidig har beina utrolig godt plantet på gulvet! 

Og Bjarte - tusen tusen takk for alt du gjør for oss! Jeg håper virkelig du hadde det like gøy idag som vi hadde det!!! 

KlemMari

 

FullSizeRender.jpg

Så gøy når man klarer dette!!!

IMG_6364.JPG

Kremen og meg!!!

IMG_6336.JPG

Fineste Nora-min, hun skal bli en av Norges råeste hinderløpere!!

IMG_6368.JPG

Selveste mr Baris himself stakk innom en tur, alltid med et stort smil om munnen 

Respekt for den dama her ass!!! Toril er et skikkelig råskinn som jeg hoppet og danset da jeg slo med 2 sek på stage 3...fordi hun er så sykt mye bedre enn meg. Girlcrush på henne ;)    

Respekt for den dama her ass!!! Toril er et skikkelig råskinn som jeg hoppet og danset da jeg slo med 2 sek på stage 3...fordi hun er så sykt mye bedre enn meg. Girlcrush på henne ;) 

 

IMG_6403.PNG

Så utrolig glad i denne mannen, Kilian er både en vanvittig atlet og et utrolig godt menneske! Og stakk av med 3.plassen!!!!