OCR Norway

#roadtotahoe - På tide å begynne å pakke

Mari Weider

Livet fortsetter å skje…så etter 3 timer søvn igår ble jeg andpusten og mo i lårene bare av å gå opp trappene hjemme. En siste nattevakt så skal jeg heldigvis få noen sårt trengte fulle netter med søvn. Utrolig hvor sliten man blir av å få så lite akkumulert søvn. Jeg ligger også langt etter med planlagte ting jeg skulle gjøre før vi reiser, så må virkelig begynne å være litt effektiv! Så hva passer vel bedre nå enn å lage en pakkeliste over det vi skal ha med oss:

IMG_2300.JPG
  • Papirer (alt av reisedokumenter, hoteller, biler, fly, racedokumenter og fraskrivelse av ansvar er printet ut og ligger klar i en mappe + ESTA er i boks! *flinkpike)

  • Kosttilskudd (dessverre ikke sponset!), til frokost pleier jeg å drikke en shake av proteinpulver og oppmalt havregryn, et glass Fres og Proteinfabrikkens Trainingpack vitaminpiller. Det verste med å skulle løpe et så langt og viktig løp som VM og Beastdistanse er å være på tur og ikke finne “rett” mat, derfor er det alltid noe vi pleier å putte i bagen (like spennede hver gang om det kommer seg helt gjennom tollen…)

  • Løpesko - antagelig det viktigste på hele pakkelisten, ja så viktig at noen faktisk pakker de i håndbagasjen. Jeg tenker at det går nok bra og satser på at de klarer seg i bagen. Jeg har lenge vært i tvil om hvilke som skulle få være med til USA, Salomon s-lab som jeg løp alle løpene mine med 2 to siste årene (ikke sponset), HOKA evo jaws (sponset) som jeg har løpt med første halvdel av dette året og som jeg har vært superfornøyd med eller siste tilskudd til familien - Scott supertrack (sponset) som jeg fikk da jeg løp Toughest i Kollen. Akkurat nå heller det mot Scott, de er stabile, har et supert grep, har beskyttelse av tærne mot støt fra evt steiner ol, de er solide og ikke minst - de har god plass til tærne og gnager ingen steder!

  • Løpeoutfit - dette er relativt grei skuring. Det er spådd sol og ok temperaturer, men vi skal løpe langt og jeg har fått klar beskjed om å løpe med god kompresjon, så det er kun en tights som gjelder for meg - SKINS K-proprium (delvis sponset). Toppmodellen til SKINS som jeg bare elsker. Jeg har aldri hatt en bedre tights på meg, den er et lite h*lvete å få på, men til gjengjeld så sitter den som støpt når den er på plass. Blir å pakke 3 stykk, en å reise i + 2 å løpe i (har et løp lørdag og et løp søndag). Utfordringen blir overdel, blir det kort topp som jeg elsker å løpe i, eller langermet pga kjølig om morgenen? Heller mot det første! Ifjor hadde jeg også med meg et par varme hansker til å holde fingrene varme mellom hindrene, tipper lykkehanskene mine blir med i år også! Og buff! Alltid en buff på lur - reddet meg på Ultraen i Skottland ifjor, uten den er det stor sjanse for at jeg hadde brutt hele løpet så kaldt var det, og så mye reddet den!

  • Kosetøy/mingletøy - erfaringsmessig fra ifjor er det tett program i Tahoe, mye som skjer, men behovet for pentøy er ytterst liten. Så heller ha med noe kult og deilig kosetøy som også kan brukes ved evt mingling i baren på søndag.

  • Pentøy, som sagt, i Tahoe blir det nok neppe brukt, men vi skal jo tross alt være en kveld i San Fransisco på veien hjem. Erfaringsmessig fra å være på tur med Supermann, så er jeg dessverre (?) ikke gitt lange stunder på hotellet til pynt og fjas, så her blir det nok å pakke et par pene sneakers og enten en jumpsuit eller kjole som kan funkte fra morgen til kveld ;) Ja også må det vel med noe tøy å sightsee’e i på tirsdagen før vi reiser hjem igjen.

  • Lykkejakken min, ifjor kjøpte jeg en (etter min mening) uanstendig dyr jakke (SKINS), men jeg angrer ikke et sekund. Jeg elsker den! Den er pen (kan brukes over den lille sorte), den er superkomfertabel, den er varm…ja jeg er så fornøyd med den at jeg måtte kjøpe årets modell som kom også, dog er den i mer sporty variant - men er jo deilig å ha den etter løpet kanskje…;) I fjor bodde jeg i den i Tahoe, da både morgenene og kveldene er ganske så kjølig selvom sola skinner på dagtid.

  • Rumpemassøren min…skulle gjerne ha puttet Martin i bagen min altså…men jeg får vel nøye meg med en lille rumpemassereren jeg akkurat fikk ny av mamma. Heldigvis er den så liten og snedig at den lett får plass i bagen. MÅ ikke glemmes!!!

  • Spartan-outfiten min fra ifjor! Ifjor var et VIP-år og vi fikk både t-shirts, en med norske flagg på + podium-t-shirt og en mellomlags-superkul genser med Norge på ryggen. Klart jeg skal ha med teamtøyet mitt, og representere teamet mitt…men jeg må også ha med det kule spartan-norge-tøyet mitt <3

  • De nye teamtightsene! Vi har custum-made tøy gjennom Trimtex, og ingen tvil, jeg må ha med de nye tightsene. De kommer nok ikke til å erstatte K-propriumen når jeg løper, men er jo superkule se-og bli sett tights å ha i dagene før når vi skal bevege oss oppe i fjellene!

Med sko fra Scott og tights fra Skins føler ihvertfall jeg meg smashing!

Med sko fra Scott og tights fra Skins føler ihvertfall jeg meg smashing!

Dette ble langt og mye, så da er det vel bare å komme igang å pakke?

KlemMari

Digger dere den nye teamtightsen???

Digger dere den nye teamtightsen???