OCR Norway

Fra strekk i rumpa til amputert bein...

Mari Weider

Haha Neida slapp av! Var bare komisk å høre hvordan ryktene hadde spredd seg som ild i tørt gress da jeg kom i mål i går - for jeg gjorde det altså. Målet mitt er alltid å fullføre med stil...og jeg må vel innrømme at stilen var litt ute på skråplanet igår. Etter ca 200 meter og en toppfart på 20,5 km/t sa det «stopp» i den snart så berømte rumpa mi! At den har kranglet i flere år nå er ingen hemmelighet, men med den toppfarten opp første kneika så var det bråstopp. En skikkelig (forhåpentlig bare) strekk gjorde resten av gårsdagens løp til et smertehelvete. Og ikke minst, da store deler av teamet heiet meg frem da jeg haltende kom til Dragonsbacken. Jeg så fortvilet på skråveggen og hadde ingen anelse om hvordan jeg skulle komme opp. Dere heiet og tårene presset på. Etter et halvhjertet forsøk med venstre foten først, måtte jeg bruke det vonde beinet først og klarte med et nødskrik å dra meg opp. Ydmykelsen brant i kinnene mine og jeg var så flau! Elitestart og greier - med Skins og Scott på laget (sponset) så skulle det gå så ille. Og foran hele Kollen. 

IMG_6178.JPG

Rumpe til besvær! 

Nå har jeg mange store forbilder og har lært mye gjennom disse årene som har gått, og med tårene i øyekroken, forsøkte jeg å presse frem et smil. Snu det vonde til å fokusere på hinder! Kun et straffeløp ble det på rampen, den var jeg sjanseløs mot idag. Men med alle forbildene mine i hodet, og med alle de fantastiske frivillige som heiet meg frem overalt, og ikke minst synet av teamet som startet da jeg kom inn mot stadion igjen. Jeg måtte stoppe opp og bare nyte synet av de rød, hvite og blå vestene som bølget mot meg. For et team - for en dag! 

 

IMG_5409.JPG

Endelig kvalitetstid med min aller kjæreste Helle!!!

På tross av ryktene som hadde spredd seg etter Dragonsbacken så kom jeg i mål i en hel bit. Forundret så jeg at klokken viste en helt anstendig tid og selvom 80.plass blant damer er det dårligste jeg noen gang har løpt, så er jeg jaggu ganske så stolt og!  

Nå må jeg bare få orden på dette problemet - nedtelling til Lake Tahoe er igang - 4 uker igjen! 

KlemMari

 

IMG_5476.JPG

Fineste og alltid like blide Monica <3