OCR Norway

#roadtotahoe - gårsdagens svettefest

Mari Weider

Det er på tide med en siste lille finpuss på formen før Tahoe. Dessverre er det ikke mye å få gjort med av formtopping nå tror jeg, så det er vel mest for å overbevise topplokket om at dette skal gå. Nå skal jeg verken løpe noe ultra eller 24 timers løp, så dette burde uansett være releativt greit å gjennomføre. Eneste bekymring er som vanlig den berømte rumpa mi! Etter gårsdagens økt har den murret og verket i hele natt, med stølhet som sprer seg fra bakside lår, til forside, nedover legger og opp i korsryggen. Takke seg til en liten runde i massasjestolen i natt!

IMG_7177.PNG

Heldigvis er jeg ferdig med de “raske” korte løpene for i år, og kan sette ned tempoet og konsentrere meg om roligere tempo og lengre distanser. Gårsdagens svettefest ble derfor som følger:

  • 10 mins oppvarming

  • 5 x 6 minutters rolige langdrag i sone 2-3 (3% incline)

  • pause 3-4 minutter med 2 x 16 kg kettlebell i hver hånd (6-11% incline)

Dette var en skikkelig deilig økt både for hode og kropp. Deilig å ikke måtte jobbe beinhardt, og deilig for rumpa å ikke få kjørt seg mer enn den fikk. Mulig denne økta må gjentas en gang til før Tahoe altså!

IMG_7178.PNG

I dag er planen bakkeintervaller i Marikollen, ikke løpe, men derimot så mange eller så langt jeg rekker på 90 minutter med 20 kgs sandsekk på ryggen. Kanskje slenge inn noen burpees også??

Hva tenker dere?

KlemMariIMG_7172.JPG

Kliss klass svettefest