OCR Norway

Go go go!!!

Mari Weider

8 lykkelige kilometer på onsdagen ga meg bekreftelse på at rumpa mi spiller på lag både nå i helga og forhåpentlig Lake Tahoe om 2 uker. Etter å ha fått både nåler,  massasje og kopping + en skikkelig undersøkelse av en dyktig fysio har jeg fra 3 kanter fått tommel opp for å løpe. Ikke så fort foreløpig og ikke så langt - men jeg klarer å løpe. Og det var ca verdens deiligste følelse å komme seg ut i skogen igjen. Det har vært mye følelser og tanker og tenners gnissel etter Toughest i Oslo, men nå er det tommel opp og go go go!

 

IMG_6452.JPG

Jeg gleder meg så sykt til å ta dere med på turen til Tahoe, men først nå er det Toughest Gøteborg. Jeg LOVER å ta det pent, et glass vin ikveld med gode venner og en dupp i poolen, en god middag og så en forhåpentlig deilig gjennomkjøring av løypa jeg kjenner så godt nå og har lært meg å elske. Blir mitt 4,løp i Gøteborg og jeg gleder meg til å høre hva Supermann synes om traseen. 

Til dere som skal løpe Oslo Maraton - lykke til - jeg skulle visst ha vært der og men håper Eivind og Runners world kan tilgi meg ❤️  

Gooood helg, KlemMari  

 

 

IMG_6470.JPG