OCR Norway

Tusen takk X-run - #70timerrestitusjon

Mari Weider

Jeg tror værgudene jammen ser på det som en tradisjon å slå til med sol fra blå himmel på x-run helgen. Dog regnet det endel idag tidlig, men alt det var long gone da barna idag ankom Grefsenkollen. Og jeg må nesten le...det var mange mennesker som koste seg glugg igår på  voksendagen - men dagen idag er helt unik! Jeg har ikke tall på hvor mange barn som løp idag...men det var mange, og det var ikke noe å si på hverken humøret, innsatsen eller talentene! De neste årene kommer det maaaaange gode nye atleter inn i sporten!

 

IMG_5110.JPG
IMG_4635.JPG

For min egen del ble jeg så uendelig glad idag! Jeg aner ikke hva det er men føler som sagt at jeg står til knærne i gjørme om dagen, og å løpe med et stykk blodtrimma Supermann + Super-Tore...ja det gjorde meg livredd. Weakest link osv....og etter en rimelig klønete start ut fra mål, over en vegg, under verdens verste nett...og så opp i skogen - jeg følte jeg skulle dø, og de 5 minuttene er antagelig de verste jeg har hatt på lenge! Men heldigvis var det de verste 5. Løypa ble litt penere etterhvert, ja litt over halvveis i skogen løp vi nesten som i himmelen. Det var et utrolig digg løpeparti på myke skogsstier...jeg skal ikke gjenta det Tore sa...men vi koste oss faktisk alle sammen, og jeg tror Supermann var fornøyd med tempo vi holdt der! 

IMG_4510.JPG

Som alltid koser vi 3 oss sammen, vi har en god tone når vi løper og selvom jeg ikke får gitt tilbake så mye som de gir meg...så holdt jeg ihvertfall høyt nok tempo til å sikre oss 1.plassen i mix klassen. Med bare noen og 30 sekunder. Så takk og lov at vi ikke skrubba noe mer.  

 

IMG_4504.JPG

Jeg sitter igjen med nok en herlig løpeopplevelse, to mørbanka bein og 70 timer restitusjon på klokka mi - morgendagens planlagte langkjøring må nok utgå mot alternativ trening...tror jeg ;)

Og X-run - tusen takk for at dere stilte opp! Håper dere hadde det litt gøy også! 

KlemMari

IMG_5182.JPG