OCR Norway

«Finn et realistisk mål...

Mari Weider

 ....og legg ned arbeidet som skal til for å nå det!»

Mens jeg sto på mølla idag og skulle grave frem litt selvtillit fra det innerste inne så jeg disse ordene. Sitat fra Tom Erik, Pt på sats. Fornuftig fyr ass...bare så pokkers vanskelig da. Realistisk mål...definer realistisk... 

Jeg følte ihvertfall at jeg gjorde så godt jeg kunne idag, med dette arbeidet altså. Jeg føler fortsatt at jeg beveger meg rundt i en knedyp myr og beveger meg sååå sakte fremover, så dagens høydepunkt var 5 + 4 + 3 chin-ups med nøytralt grep. Er ikke mye, men det er disse babyskrittene da.  

 

IMG_4377.PNG

Om det er et realistisk mål å sette seg å klare Stairways to heaven vil tiden vise, men for meg var det et kjempeskritt å endelig komme til toppen i Hinderskogen. Hvert grep oppover er kjempetungt, og ikke minst superskummelt - og overgangen på toppen - ja den kjennes flere mil unna. Heldigvis har jeg beste Bjarte med på laget som kom med råd om hvordan jeg kan øve...jeg har jo riggen min bare ti skritt unna! At jeg ikke har tenkt på det før!!! 

Dagens intervaller viser igjen akkurat hvor formen min ligger, så morgendagen  skal bli interessant;)  Uansett skal jeg kose meg - eller gjøre et tappert forsøk på det da ;)

Håper vi sees <3

KlemMari

 

IMG_4399.JPG