OCR Norway

Ønsker "Hverdagen" velkommen!

Mari Weider

Og med et knips er sommeren over. August kom brutalt for min del, jeg er en frysepinn som vanligvis trenger 2 uker i syden hver år for å tine opp før høsten kicker inn. Denne sommeren har vært helt himmelsk for min del, ja som alle andre har jeg nok sovet dårlig om nettene pga varmen, men ellers - åhhh som jeg har nytt varmen. August skulle vise seg fra sin harde side mot meg, og kom med mer vanlige sommertemperaturer. Ja det er digg å sove godt om natten, men vær så snill la meg få noen timer til ved sjøen. Jeg trenger litt til varme før høsten tar helt over!

Med august kommer skolen, ungdomsskolen for vår del, og jeg vet ikke hvem av oss som er mest spent - Karoline eller meg. Ny sekk, nytt penal, nytt tøy (ungdomsskolen = uniform bestemt av de kule?) - vi er så klare vi kan få blitt! Men det jeg gleder meg mest til er de planlagte treningsøktene vi skal ha sammen. Etter mange diskusjoner har vi bestemt oss for å legge organisert trening litt på hylla og heller se om vi kan få til noe sammen. Løping er gratis, det samme er styrketrening hjemme og apeleking i Marikollen. Så supplerer vi med litt klatring 2.hver uke, og med det tror jeg vi har funnet et knallbra opplegg.

FullSizeRender.jpg

Hverdagen er også = mer struktur og planlegging av trening, så fremover blir det å presentere et litt mer ryddig opplegg og forhåpentlig bedre trening enn det som har vært i sommer:

Man - bakkeintervaller

Tirs - langkjøring + hinderskogen

Ons - lett lek i Marikollen/løp til jobb?

Tors - lek i Marikollen

Fre - smugkikk på X-run løypa/styrke?

Lør - X-run (syrefest)

Søn - X-run mini

I følge Supermonkey bør grepstreningen intensiveres til 7 (!) minutter per dag nå frem mot VM...det er brutalt mye, så vi får se om det lar seg gjøre...

KlemMari

 

IMG_4300.JPG