OCR Norway

Få på plass hue!

Mari Weider

" Du er ikke bedre løper, så tren deretter!"

Imorgen er det på'n igjen. Løp. Konkurranse. Egentlig knyter det seg bare i  magen nå. Jeg hadde (igjen) som mål å være på et helt annet nivå enn jeg er, og det er vel bare å innse snart at jeg er der jeg er, og det må jeg leve med. Jeg får ikke trent som jeg vil, jeg føler at jeg uansett bare står på stedet hvil hva gjelder løpingen min. Imorgen venter 8 lynkjappe flate kilometer i Horten. ...med 5 kg vektvest. Det var det som gjorde at jeg meldte meg på løpet i første omgang. Navy Race kommer med noe nytt og det er alltid gøy. Navy Seal. 20 dedikerte plasser (dog sluppet inn noen fler da på tampen...) i hver klasse. 5 kg vektvest for kvinner og 10 kg for menn. 8 km + x antall hinder. Hopping fra båt, masse vann - jeg klarte ikke å unngå fristelsen. Nå ser jeg også at de følger i Spartan race sine fotspor (antagelig ubevisst, men gøy likevel): Spartan har begynt å slippe avgårde elite damer før elite menn, og det applauderes over hele verden. Til og med elite-guttene synes det er ok. Damene er flinke til å slippe forbi, heier på gutta og i motsetning til at gutta må bane vei og lage sti, kommer de nå til ferdigtråkket vei.

IMG_3909.JPG

Men nok om det - imorgen starter Navy Seal damene først, og selvom det kommer en elite-pulje etter Seal, så er det seal som er kult imorgen. Så skulle man bare ønske man hadde vært bedre. Men men...det er på tide å få på plass hue og vri det over på å skulle ha gøy istedet for hige etter prestasjoner hele tiden. Det er rart med det, men jeg føler jeg har kommet litt dit nå i år som Supermann var ifjor - det kjennes nesten bedre å løpe i utlandet der ingen "kjenner" en. Forventningene blir helt annerledes...Jaja blir mye rabbel og babbel her - ihvertfall positivt at testløpet mitt igår kveld ifht leggen min var vellykket. 5 km uten å få vondt, så da håper jeg at løpet går bra, og at jeg fra mandag igjen kan begynne litt mer målrettet løping mot resten av høstens konkurranser. Kun 2 uker til X-run nå, og det er jo som alltid mitt store Elsk-Hat-løp der jeg vet det blir blodsmak fra ende til annen. Men uansett hvor vondt det gjør, er det et av mine absolutte favorittløp, og som vanlig stiller Dreamteam opp med Supermann, Tore og  meg <3

Aight - da sees vi imorgen da, sol, vann og masse gøy håper jeg!

KlemMari

IMG_3896.JPG

PS...navy race åpner idag registrering igjen på ny pga stor pågang...så har du ikke meldt deg på er det enda en sjans igjen!