OCR Norway

Du vet du har valgt rett...

Mari Weider

...når barna dine spør pent om vi kan ombooke ferien i Mallorca mot en ekstra uke i Morzine!  

 

IMG_6860.JPG

Da vi kom til Morzine igår etter en heller svett tur fra vi gikk av flyet, via leiebilbyrå og til hotellet kl 2230 på kvelden, var alt vått og sort. Optimistiske om å se vakre fjell idag tidlig, sto vi opp til regn og lavt skydekke...altså...hvor var de imponerende fjellene vi higet etter??? Men da vi etter enda en snau times kjøring kom til Morzine sentrum der årets spartan european championsship skal avholdes snudde alt. Spektakulære fjell, nydelig natur, spennende bygninger, små fontener, esler, kule broer....og spartanhindre. Vi var solgt! Nå skulle vi kose oss! Og når solen tilslutt endelig holdt oss med selskap åpenbarte alle de vakre fjellene seg for oss!!! 

IMG_6890.JPG
IMG_6871.JPG
IMG_7028.JPG
IMG_7072.JPG
IMG_7098.JPG
IMG_7106.JPG
IMG_7122.JPG

Oppsummering om morgendagen - start på 1000 MOH, opp til maks 2200 MOH - tilsammen 21-23 km og 1800 høydemeter. Samt alle de tekniske hindrene er her, inkludert den nye multiriggen som siste før mål - Bjarte jeg skulle ha vært hos deg og øvd på taustumper!!!! 

uansett blir det en helt knall dag imorgen, over 40 damer i aldersklasse 40-49 år, over 100 menn i Supermann sin pulje - og ja Marie - hun skal få slåss mot Europas beste damer i eliten! 

Spaaaartans - What is your profession?  

Aroo Aroo Aroo! 

 

IMG_7107.JPG