OCR Norway

Gressholmen rundt 2018

Mari Weider

«Har du løpt her før?» 

(streng fyr ass...) 

- Neei... 

»Da må du være med på testrunden og bli kjent! Det er en krevende løype!»

- Meg *storeøyne og holdt heldigvis munn, 24 timer på Island og 25 km i Morzine var krevende...hvor krevende kunne 3,6 km på Oslofjordens perle med 91 høydemeter være??? 

 

IMG_1833.JPG

Det skulle vise seg å være beinhardt! Jeg gidder ikke legge en flis i mellom og lage gårsdagen rosenrød...for når man gleder seg sykt til noe og det blir torpedert av akutt tilfelle av hold og en kranglete akilles hos kidsa...på toppen av snørrogførti varmegrader. Ja da måtte mor gå en runde med seg selv...eller rett og slett løpe enda en ekstra runde på gressholmen. Ble 12 svimlende varme km på meg og ingen kald vin i skyggen av Gressholmen kro. Med tårer pressende på fordi dagen/kvelden ikke ble som jeg hadde så hjertens gjerne ønsket meg så var det like greit å hoppe i havet! Bokstavlig talt!  

 

IMG_1713.JPG

Men heldigvis, en fantastisk deilig middag på indisk i Oslo og en god (!) natts søvn + en digg løfteøkt på sats er jeg klar for nye eventyr. Bobler i parken med Teamet. Og heldigvis har jeg ikke hauset opp det så enormt mye så må jo bare bli knall. Digge baguetter, jordbær, vaniljesaus, bobler og SUP bak i bilen! 

Smask i varmen fra meg

IMG_1796.JPG