OCR Norway

#litthverdag

Mari Weider

Så gøy når ting du gjør skaper engasjement, igår kveld fikk jeg en melding fra ei venninne om at vi var vel strengt tatt i samme båten og at vi burde samarbeide/utfordre hverandre til #litthverdag. Målet vårt blir:

- tauklatring uten bein

- henge 20 sek

- 1 hang-ups

Synes du det høres tuslete ut? Vel - husk dette er et minimum og SKAL gjøres hver dag frem til 1.oktober. Det er ingen som har sagt at vi ikke kan gjøre mer! 

Nå skal jeg straks pakke sekken igjen, Gressholmen rundt venter i ettermiddag og jeg gleder meg sykt! Jeg skal løpe med jentene mine og Supermann kan få krige i teten. Etterpå er det kos på Gressholmen kro med resten av teamet. Gressholmen er min barndoms badeøy så en dupp eller to blir det vel og. 

Varm, svett klem til dere

 

IMG_1499.JPG

Litt hver dag fra igår - bakkeintervaller og 100 burpees....i 35 grader!!!