OCR Norway

Dag 1!

Mari Weider

Hei Bloggen! 

 

Lenge siden forrig innlegg her inne nå. Det har vært ferie og i et tappert forsøk på å  være flink til å ikke bruke mobil har bloggen måtte lide. Jeg får jo til stadig kommentarer på at jeg er så mye på mobil så prøver da. I dagens samfunn foregår jo alt på mobilen, så at man sitter med nesa nedi telefonen kan jo faktisk bety at man både leser Mail, meldinger, VG eller - ja Seff blogg, insta eller snap. Men å sitte i ulike lederverv krever sitt uansett om man er på ferie eller ikke også da.

Men nok om det. Ferien er heldigvis ikke over enda og godt fornøyd sitter jeg i passasjersetet på vei til Strømstad. Et lite hint om trening på Farm ninja ikveld gjorde at planer om ingierstrand ble byttet til bading i Strømstad og så trening hos Bjarte ikveld. Passer meg helt ypperlig siden jeg startet min egen litt nedtelling mot Lake Tahoe igår. Dag 1...igjen! Aner ikke hvor mange ganger jeg har startet med nye mål om å trene bra og mye. Eller - ikke nødvendigvis så mye - litt hver dag. Og med litt mener jeg for min del helt målrettet trening med grep, hang-ups og egenvektstrening på plattingen. Jeg har jo virkelig alt jeg trenger og enda mer til så bare latskap å ikke gjøre det. Litt hver dag! Igår fikk jeg vasket og ryddet, endret litt på plassering av bord og slikt slik at alt er mer tilgjengelig. Da er det ingen unnskyldning for å bare gå ut og gjøre det:

- hang-ups

- tauklatring uten ben

- roman rings

- push-ups

Ikke mye å skryte av, men litt hver dag blir ganske mye til slutt det! Og idag - lek og moro hos Bjarte! 

KlemMari

IMG_1157.PNG