OCR Norway

Og der kicket nervene inn...

Mari Weider

Igår satt jeg og studerte løypekartet til Aston Down. Umiddelbart ser det ganske likt ut som ifjor...en lettelse - det var noen hindre som manglet (Olympus og den vanskelige veggen de hadde ifjor), lettelse fordi om jeg gjør jobben min på lør og søn burde jeg slippe unna med null eller 30 burpees. På den annen side - løypa er ikke veldig lang, 12,5–13 på lør og 6,5-7 på søndag...da går det fort. Jeg husker starten ifjor, innbytterpuls og en start som gikk lynraskt, rett i en haug med vegger. Tipper det blir rimelig likt i år så blir spennende å se hvordan det ender. Blir spennende å se på nivået også, nivået generelt har steget de fleste steder, så det burde det vel ha gjort i England og!

 

IMG_4495.JPG

Uansett...vi reiser hovedsakelig til Aston Down for å kose oss. Telt står og venter på oss når vi kommer frem, og etter desperat pakking igår kveld har vi fått med både flipflops og alle 4 Dry-robene, løpetøy og kosetøy, turmat og 4 par løpesko. I helgen skal alle løpe, jentene skal løpe sitt første Competetiv løp på søndag og etter det skal barnetrifectaen innhentes. Et løp på Mallorca og to løp nå kvalifiseres til trifecta tribe medalje. Blir utrolig kult. Og på kvelden skal jeg sitte god og varm inne i Dry-roben min og nyte synet av HH og HH12hr mens jeg koser meg med et glass vin :)

Til alle dere som løper på Hønefoss i helga - kos dere masse!!!! 

klemM

IMG_4465.JPG

Som vanlig skal jeg prøve å holde dere oppdatert på Instagram så tune inn - @ocrqueen