OCR Norway

Siste krampe!

Mari Weider

"Ta det med ro, ikke stress! Er ikke EM eller VM det her!" Klar melding fra Supermann igår, og jeg stresser egentlig ikke. Ihvertfall ikke med dette løpet, er mer enn nok annet å stresse med i hverdagen ellers. Men likevel...ja dere vet, det er jo det vanlige ønske om å gjøre noe så godt man kan. Jeg flyr jo rundt med de vanlige tankene om at jeg ikke vil skuffe noen, men er fullstendig klar over at det er jo bare mine tanker og ingen andre sine...

IMG_1309.JPG

Uansett...tanken var å kjøre en lett intervalløkt i går som oppkjøring til Northman OCR på lørdag, istedet var jeg grepet av pakkepanikk og fullstendig i oppløsning med pakking til 3 barnebursdager og en fotballtreningsovernattingssak. Kjører tidenes letteste oppakning til oss selv med kun racetøy og skift til Sandnes ;) Istedet ble det intervaller på vei til jobb idag, og det funker jo egentlig helt fint. Kjørte korteste vei til jobb, og da ble det akkurat nok til 5-10 minutters oppvarming, 5 x 5 mins drag på terskel og nedkjøring siste meterne til jobb. Utrolig digg når dagens trening er over allerede før dagen starter.

IMG_1420.JPG

Flyet går sent ikveld og verdens snilleste Renate kommer og kjører oss hjem til Marie. Det beste med hele morgendagen er egentlig å få møtt igjen alle de fine vennene våre. Ikke minst gleder jeg meg til å møte Arnel igjen. Vår historie går jo helt tilbake til 2013 og vi sees stort sett bare på store løp i utlandet, så det er klart at når han velger å beære Northman OCR med sitt nærvær - ja da måtte vi bare komme vi også. For de som er kjent i miljøet så er han den personen som av egne midler og egen interesse reiser rundt og filmer alle mulige løp, de siste årene har det vært så utrolig kult å se han ha VIP plasser på VM og EM, med all den respekt han fortjener. Så når dere ser han i løypa i Sandnes, smil og gi han en high-five! ...og ikke bli redd om han løper etter deg, ta det som dagens kompliment;)

IMG_1426.JPG

 

Sees imorgen Sandnes - vi gleder oss.

KlemMari

FullSizeRender.jpg