OCR Norway

Endelig!!!! Utegym i Lillestrøm!!

Mari Weider

Altså - wow!!! Igår så jeg et par sneakpeaks på en Tufteparkliknende apparater som skal åpne i Lillestrøm. Måtte jo bare kjøre innom og titte på vei til intervallene mine idag. Fortsatt gjerder rundt, men ei jente tusla rundt der inne, jeg stakk nesa inn og så vel ut som en ape som var utestengt fra buret sitt. Hun viste meg en snarvei inn under gjerdene og Vipps var jeg inne i himmelrike! For dette var mer enn en Tuftepark, her var monkeybar og div klatrefasiliteter, men også en del fastmonterte apparater med bruksanvisning til masse ulike øvelser. Her kan lett hele kroppen trenes og jeg fikk en god forsmak på hvordan sommeren blir.  Og når vi i tillegg måtte filme litt + kommunen kom med leverandør og de også ville ta bilder, ja da ble det både grep og teknikkøving som enhver liten apekatt kan like!

IMG_3088.JPG
IMG_3073.JPG

Etter å ha sosialisert og lekt en god time, dro jeg videre til Skedsmohallen for å løpe intervaller - 10 x 400 meter med 10 burpees hver pause! Fantastisk økt og takket være en vannpost rett i nærheten ble både væskebalansen og vettet godt ivaretatt. En fridag helt utenom det vanlige, men som jeg godt kan like!!! Gleder meg til neste fridag eller neste mulighet til å ape her nede. 

Er du gira? Bondetangen (!) ligger på gressletta rett bortenfor Nebbursvollen i Lillestrøm!  

KlemMari

IMG_3096.JPG