OCR Norway

Kjære Team OCR Norway

Mari Weider

Jeg er så stolt!!! Stolt av dere, stolt av oss, stolt av alt vi står for. Idag sto jeg litt på sidelinja og så elite gutter og jenter starte. Jeg må innrømme at det var en tåre eller to i øynene mine. Alle jeg er så glad i sto der. Og jeg var så stolt! Og neste heat  - der var enda fler av de jeg er glad i. Alle smiler, alle jubler. 

IMG_2863.JPG
IMG_2860.JPG
IMG_2917.JPG

Etter hvert kom tiden til meg selv, nervene lå som vanlig tjukt utenpå, og pulsen gikk fra sone 3 til 5 på et lite skudd. Jeg sleit meg gjennom 9,5 km halsende etter Superman og Super-monkey...men dere holdt meg oppe, heia-rop, High Fives og andre vi passerte i løypa. Hver gang jeg ser de røde, hvite og blå fargene våre smilte jeg inni meg. 

IMG_2972.JPG

Dere sier det er min skyld...at jeg har startet dette eventyret...jeg har kanskje det - men uten dere hadde det ikke vært noe. Det er verdiene vi har på laget som gjør at vi vokser hver dag. Tusen tusen takk for alt dere gjør og alt dere er! Sammen er vi helt fantastiske!!! 

KlemMari

IMG_2973.JPG