OCR Norway

Det va’kke min skyld!

Mari Weider

Wow - for en dag! Blond som jeg er må jeg jo sjekke om det er kjentfolk på plass i Gøteborg når jeg kommer hit for noen dager. For altså...Sverige er jo ikke noe særlig stort liksom;) 

Når jeg sender Camilla en melding om hun tilfeldigvis er i nærheten...er svaret «men det er jo løp på lørdag Mari!» Action run - aldri løpt før - mangler den medaljen! Jeg kjente det virkelig i mamma-hjertet - denne helgen var jo Nora sin. Fotballcup og greier...også stikker jeg av for å løpe løp! Men til mitt forsvar...jeg spurte pent, og fikk et umiddelbart ja!  

Gleder meg skikkelig til å komme hjem og skrive om løpet på runners world til dere! Men i mellomtiden...til dere (Mille og Hanne) som mente jeg kom til å faceplante på siste hinder - I did NOT!   Sykt kult hinder, og jeg klarte til og med rampa!!!

KlemMari

IMG_1887.JPG

Takk til kule bilder fra Ninja Gears