OCR Norway

Og med det erklærer jeg skogen for åpnet!

Mari Weider

På tirsdag var Supermann ute og løp i skogen  mens jeg stekte vafler så det sprutet. Det var sol og sykt digg ute, så at jeg var litt misunnelig er tidenes underdrivelse. Men i går fikk jeg muligheten, det var visst litt vått i skogen enkelte steder, men det skulle jeg overleve hadde jeg bestemt meg for. Og det var ikke ille i det hele tatt, litt søle, litt snø og litt løst terreng enda, men skogen var varm og luktet godt, sola varmet når den var fremme og i skyggepartiene fikk jeg en kjærkommen nedkjøling. Turen gikk fra døra hjemme og opp til Ramstadslottet - drøye 10 km, 300 høydemeter - og masse deilige inntrykk!

Skulle jeg vært slavisk opptatt av hva som burde vært gjort så skulle jeg løpt intervaller, helst bakker, men jeg synes dette var en helt innafor erstatning, og ikke minst en god oppkjøring til WOX som er om en drøy uke. De gutta er ikke redd for verken natur eller bakker, vann eller søle - så beste oppkjøringen jeg kan klare å få til dit er rett og slett ut i naturen.  Litt lek og moro fikk jeg også i apestativet, og til min store glede satte jeg ny pers for øyeblikket med 5 chin-ups i nøytralt grep. Det kommer seg! Noen hver dag, så må jeg da kunne klare å knekke stairway to heaven en dag! Hahaha helst innen 3uker da...for ryktene sier at om jeg ikke klarer det så blir jeg våt på Barskingen!  Men nå bærer det  mot svenske trakter, roadtrip med Lillegull og fotballmamma hele helgen. ...joggeskoene...de er seff med, så gjenstår det å se om jeg får noe svensk bark under dem. Vi skal bo på Kviberg, og der vet jeg jo det er en fin liten skog å løpe i!  KlemMari   

Skulle jeg vært slavisk opptatt av hva som burde vært gjort så skulle jeg løpt intervaller, helst bakker, men jeg synes dette var en helt innafor erstatning, og ikke minst en god oppkjøring til WOX som er om en drøy uke. De gutta er ikke redd for verken natur eller bakker, vann eller søle - så beste oppkjøringen jeg kan klare å få til dit er rett og slett ut i naturen.

Litt lek og moro fikk jeg også i apestativet, og til min store glede satte jeg ny pers for øyeblikket med 5 chin-ups i nøytralt grep. Det kommer seg! Noen hver dag, så må jeg da kunne klare å knekke stairway to heaven en dag! Hahaha helst innen 3uker da...for ryktene sier at om jeg ikke klarer det så blir jeg våt på Barskingen!

Men nå bærer det  mot svenske trakter, roadtrip med Lillegull og fotballmamma hele helgen. ...joggeskoene...de er seff med, så gjenstår det å se om jeg får noe svensk bark under dem. Vi skal bo på Kviberg, og der vet jeg jo det er en fin liten skog å løpe i!

KlemMari