OCR Norway

Når kjærligheten gjør vondt!

Mari Weider

Jeg tenker at jeg antagelig er verdens heldigste...eller ihvertfall rimelig close up. Man skulle vel alltids ønsket seg mer penger, en finere bil, et større hus, en eiketrapp (...), sponsor til hinderløp (!) osv osv...men jeg har to jenter, to verdens fineste jenter, en mann som er glad i meg, tak over hodet (et ganske så fint et og), et apestativ i hagen og mat i kjøleskapet! OG ikke minst - jeg er klar over hvor heldig jeg er! Jeg tror mange ikke skjønner hvor heldige de faktisk er og bruke unødvendig mye energi på å bekymre seg og uffe seg over hint og her. Ja faktisk så er jeg så heldig og har så fine jenter at jeg stadig må kjenne på smerten over hvor glad jeg er i de. Men også av og til smerten når de har det vondt...

IMG_9804.JPG

At jeg har to fightere av noen jenter, er jeg veldig klar over, men igår satte Coach Martin ord på akkurat det jeg vet - "Hun her er ei sterk jente, hun klager ikke!" Han snakket selvfølelig om min kjæreste Karoline. Av og til i mørke kvelder gråter hun modige tårer, og det får hun lov til. For jaggu er ikke livet like enkelt for alle, noen har det hakket tøffere enn andre, men blir desto tøffere tilbake. Nå har i tillegg en vond fot kranglet litt for lenge og blitt til vondter både her og der, så idag blir det "deep tissue massasje" hos Martin. Han la de sykt skumle og synske hendene sine på henne igår og rynket pannen. Jeg kjenner han godt nok til at det ikke akkurat er positivt. "Ikke noe mer løping eller hopping på deg på minst en måned" var diagnosen. Akillesbetennelse, beinhinnebetennelse, og generell betennelse i hele kroppen. Lille jenta mi. De store øynene ble om mulig enda større <3

IMG_9816.PNG

Og siden trening på friidretten da var utelukket, ble det istedet mor-og datter trening på sats! En liten jente skulle introduseres til en ny verden...ikke alt var like enkelt, men i det minste kom smilet frem og glimte i øynene da hun fikk folde seg ut i apestativet og ringene. Ingen tvil om at hun hører hjemme i det stativet, og mens jeg sto der og beundret henne sa det pang i hjertet igjen - bare digger og elsker den jenta så høyt! Hun er helt utrolig og jeg gleder meg så til å se henne på Mikes gym neste uke!

KlemMari

 

IMG_9809.JPG