OCR Norway

Et skikkelig spark i ræva!

Mari Weider

I går fikk jeg en beskjed fra en god venninne..."se her" - med smilefjes bak. Jeg derimot kjente jeg ble helt het. Bilde var nemlig fra nyeste Shape-up, der det sto at OCR Norway arrangerte masse hinderløp i Norge og at full kalender kunne du finne her på Ocrnorway.no. Med skamroser i kinnene sendte jeg et ? tilbake. Hva var dette??

Altså - de fleste er vel klinkende klar over at OCR Norway ikke på noen måte skal krediteres for å arrangere så mye som en meter hinderløp! Jeg kjente jeg ble så flau da jeg leste det og håper virkelig ingen hinderløpsarrangører leste det! Og om dere har lest det - så er dette på ingen måte noe jeg har ytret et kvidder om. Strengt tatt hadde jeg vel aldri sett det engang om jeg ikke hadde blitt tipset om det!

IMG_1305.JPG

Men...et spark i ræva til å endelig få gjort ferdig kalenderen på siden min var det ihvertfall. Det går jo ikke an å ha en kalender over hinderløp i Norge som er TOM!!! For det er jo sykt mange løp nå, selv kun med rene norske arrangører - og det var jo det som drev meg en gang langt tilbake i tid å opprette denne siden - nemlig å fremme hindersporten i Norge.  Men i år har jeg vært sløv! Dog er kalenderen oppdatert nå, mange nye spennende løp, alle de gamle kjenningene, noen med nye løp, nye konsepter - men alle med et eneste mål - at du skal bli utfordret og ha det gøy! Jeg får dessverre ikke vært med på så mange løp jeg ønsker i år, penger setter en brutal stopper for å være med på alt man vil, men det er (nesten) vel så gøy å se hvor utbredt sporten er og hvor mange som reiser både hit og dit!

IMG_0987.PNG

Så mangt kan sies om Shape up sitt siste nummer, jeg har ikke rukket å lese det enda, gøy er det nå at de ENDELIG setter fokus på hinderløp. Det har jeg ønsket meg lenge, men aldri nådd frem med!

Til alle dere i Stockholm, lykke til med kvalikløp, til dere i Orte i Italia - herregud kick ass og jeg venter meg rapport fra monkeybar 2.0, og ikke minst til alle dere på MudRun i Skien - fy flate skulle ønske jeg var der. Men av og til så...ja livet vet dere <3

KlemMari

Antagelig det mest episke bildet som noensinne har blitt tatt (helt ydmykt og beskjedent liksom)..

Antagelig det mest episke bildet som noensinne har blitt tatt (helt ydmykt og beskjedent liksom)..