OCR Norway

Treningspåske - ja takk!

Mari Weider

Har dere hatt en deilig påske??? Min er akkurat ferdig og jeg ligger på sofaen og nyter. En dag til med fri for jentene, sol og om noen timer skal jeg avslutte påsken på den beste måten jeg vet - levende lys på bordet, ullteppe og en jente i hver armkrok. Så enkelt og så dyrbart! 

 

IMG_9622.JPG
IMG_9634.JPG

Mens jentene har hatt en fantastisk dag ved sjøen med farmor og farfar, og noen avslappende dager på hytta hos mormor, har jeg hatt 4 netter med et knippe flotte kollegaer på jobb. Det er jo tross alt sånn at selvom 70 % av Norge reiser på fjellet i påsken, må liv reddes og nødetatene holdes gående. Det går helt fint, jeg har fått noen råflotte dager på fjellet i vinterferien, og med muligheten for et par fine løpeturer med Supermann, litt styrke mellom vakt og for å toppe det hele så smesket vi til med massasje på selveste påskeaften etter en herlig løpetur. Ja da kan fjell være fjell for min del, og jeg krysser fingrene for at våren snart får skikkelig tak på snøen her nede så vi kan komme oss ut i skogen igjen.

 

IMG_9724.JPG

Ellers er nedtellingen i gang til et av årets høydepunkter - familietur til Mikes gym. Jeg lover dere masse masse oppdateringer - men først to netter til og en dagvakt +  en siste desperat krampetrekning for å få kroppen i nærheten av der jeg ville ha den i Marbella - dog har jeg begynt å gi opp det håpet nå. Men tur blir det uansett og som vi skal kose oss!!!!

KlemMari

 

FullSizeRender.jpg