OCR Norway

The Assault Course

Mari Weider

Har du noengang drømt om å løpe (!) opp en bakke med 20 kg på skulderen, kaste 20 kgs atlaskuler over skulderen, klatre opp tau og over toppen, bære, kaste og trekke tunge ting. Ikke? Vel - jeg synes det er supertøft og digger det! På Mikes Gym er dette en del av hele hinderløypa deres, på en kort avstand har de pepret full med alskens herlige, blytunge øvelser rett etterhverandre. En syrefest uten like.

FullSizeRender.jpg

Regn om natten gjorde løypa litt ekstra tøff ;)

FullSizeRender.jpg

Torsdagens andre økt skulle tilbringes her nede. Vi ble delt inn i lag og selvsagt ble rundene våre timet. Og det var vel første gangen at teamet på Mike ble kjent med konkurranseinstinktet til gjengen vår...vet ikke om det er positivt eller negativt, men komisk var det ihvertfall. Torsdag var naturlig nok min første tur ned dit, mens Tim og Caroline som var på mitt lag visste hva de gikk til. Hele runden tok oss drøye 20 mins første gangen og aldri har jeg vært så sliten underveis, følte meg udugelig og klønete, så heldigvis fikk vi en runde til å få revansj på. Vi forbedret tiden vår med masse og denne gangen lå jeg rett ut da vi var ferdige. Heldigvis (?) slapp vi med 2 runder...selvom jeg tror alle lett hadde tatt en runde til. Vi er jo gale nok alle sammen til å betale masse penger for å slite oss ut:)

 

Hat/elsk øvelse, over hodet og ned i burpee med denne herligheten på 20 kg...   Det meste av løypa finner dere her, men årets siste hinder er foreløpig ikke her, men de skal jeg fortelle om neste gang!   

Hat/elsk øvelse, over hodet og ned i burpee med denne herligheten på 20 kg... 

Det meste av løypa finner dere her, men årets siste hinder er foreløpig ikke her, men de skal jeg fortelle om neste gang!

 

IMG_0375.JPG

Den siste økta på Mikes på fredag tenkte alle at ville bli en rolig stretching eller yoga-liknende økt, noen (Caroline) foreslo å bokse litt....det fikk vi! En gal gal engelskmann dro oss gjennom en helt vanvittig bokseøkt/sirkeltrening med 1 minutt boksing/1 minutt sirkeløvelse av diverse varianter. Pause? Det er for pyser! Hahaha den gale engelskmannen avsluttet med et eventyr av en mageorgie, som fikk hele gjengen der inne til å stønne. Det var en utslitt gjeng som sjanglet ut i gangen med et lykkelig smil om munnen da vi var ferdige. At lyset slukket kl 2130 var liksom ikke noe problem idag...

KlemMari