OCR Norway

Hjemme igjen...#savnerparadis

Mari Weider

...ja så var man hjemme til snø og kaldere temperaturer igjen. Kan ikke akkurat si at jeg digger det maks...men sånn er nå livet en gang. Jeg beklager at oppdateringene har vært labre her inne, men jeg håper dere fulgte oss på Instagram - @ocrqueen! Vi dro ned en dag etter resten av teamet...og jeg må jo innrømme at jeg ikke idag kan huske helt hvorfor jeg tok det valget.... Bedre ble det ikke da jeg så de hadde mega-vær på onsdagen og da vi kom onsdag kveld og la oss visste vi at torsdagen og fredagen skulle bli grå og triste. Kan si det sånn at jeg angret på at jeg ikke pakket mer ull og mer varmt tøy. Men uansett...synet av dette føltes fortsatt magisk torsdag morgen:

 

IMG_0017.JPG

Bassenget på Mikes Gym som jeg har sett så mange bilder av! Endelig var vi her. Det klødde i fingrene etter å få satt igang - og heldige meg så var planen til Garth en Run and Rig økt. Vi ble sent ut på ca 1 km lange løpesløyfer før vi kom inn til bassenget for å ta en av lanene over bassenget. Tanken var å trene på å ta hindrene med høy puls etter løpetraseene. Utrolig kul økt, 8 km i løpebanken og to ganger over multiriggbanene + en gang over tauet i midten.

IMG_0263.JPG

Ikke verst å klare å holde ryggen til Hanne...en liten stund ihvertfall.  

Dessverre var det vanskelig å få tatt så mye bilder på de første øktene, da det faktisk ikke er tull...alt er en konkurranse eller går på tid hos Mike....hahaha så mobilen ble ofte lagt igjen på rommet. Og mellom øktene havnet jeg i fosterstilling, både fordi det var pokker så kaldt første dagene, men også fordi treningen hos Mike ikke var for pyser - vi ble pushet til å teste grenser uansett hvilke grenser de ulike av oss hadde. 

Bare vent til dere får høre om torsdagens neste to økter! 

KlemMari

 

IMG_0063.JPG