OCR Norway

Skikkelig smart!

Mari Weider

God morgen alle fine! Hvordan ligger dere an i treningsuka? Min startet med et bang, og ramla rett i betongen etterpå! Hvem hadde trodd at man skulle bli støl av en liten Challenge med nesten bare egenvektsøvelser? Tirsdag kjente jeg på kroppen at dette kom til å gå galt, igår var jeg halvt invalid og idag håpet jeg det skulle være bedre - og forsåvidt...jeg kom meg jo nesten ned trappen uten å vekke hele huset...men fy så vondt! Lårene er helt smashet! Så la oss bare konkludere med at løpeøktene denne uken har gått rett vest og at med rett antall repetisjoner så gir kroppsvekt også en ganske så anstendig treningsøkt! 

IMG_7615.PNG

Men jeg må skryte litt likevel da, i lang tid har jeg laget matbokser til Supermann. Ikke for at han er på diett eller noe, men rett og slett fordi han er Mann med stor M og det er såååå lett liksom å bare fiske ut litt ferdig mat fra kjøleskapet! 

Igår da jeg laget de neste dagers doser, måtte jeg lage litt til meg og. En kollega lagde broccolisalat på jobben for et par uker siden, altså broccolisalat lizzem...jeg grøsset som en 4 åring da jeg hørte det men måtte jo smake da det sto på bordet. Og det var suuuuuuper digg!!! Og så lett å ha stående i kjøleskapet da gitt! Her er det jeg puttet i min:

- Broccoli

- Druer

- Pinjekjerner

- Spinatblader

- Rødløk

Toppet med litt enkel dressing fra balsamico og lett creme fraice. Vipps - lunsj for minst 3 dager! 

IMG_7642.JPG

Smesket også til med kylling og pasta med hjemmelaget pesto igår. Ganske så flink husmor da eller??? 

FullSizeRender.jpg

Aight - da stikker jeg på jobbern! Ha en deilig dag - skal prøve å få jogget meg hjem fra jobb idag....kanskje...og imorgen - haha ja da er det hviledag og husmorporno på denne Fruen ;) 

KlemMari

Ingefærshot i vinglass når hele verden er full av snørr og basilusker! 

Ingefærshot i vinglass når hele verden er full av snørr og basilusker!