OCR Norway

Ukens mentale treningsplan!

Mari Weider

God morgen alle sammen! Enda 3 netter ferdig for min del og jeg trekker pusten dypt i det jeg går ut i frisk luft. Det er kanskje det beste med nattevakter, å se ny mennesker komme på jobb og å komme ut i frisk luft, fylle lungene  og sette kursen mot senga.

Denne uken er røff hva gjelder trening for min del, dagvakter gjør at det ikke er så lett å få til det jeg vil, og når jeg sier mental trening så snakker jeg om utfordringene med å få trening til å skje, om å få vondten i vilja til å vike for lyste til trening. For lysten er alltid der, men vilja kan tidvis være lei. I tillegg til den berømte tidsklemma som vi alle sitter i, men la oss se:

Mandag - Styrke brannstasjon - Spartan Murph

Tirsdag - intervaller på sats med Supermann

Onsdag - Trening kveld, styrke?

Torsdag - Rolig hjem fra jobb

Fredag - FIFTY SHADES OF ut-på-date-med-snuppa-mi <3

Lørdag - fotballcup (!)

Søndag - intervaller + grep på brannstasjonen

Ser jo absolutt ikke så verst ut det her! Og lurer dere på hva Spartan Murph er - vel følg med imorgen, da kommer resultatet mitt!

KlemMari

 

IMG_5485.JPG