OCR Norway

Beste avslutningen på uka!

Mari Weider

Uka startet knall med både Amundsentesten, langkjøring, styrke, klatring og en mørbanket kropp. Så banket litt søvnløse netter på døra og jeg tenkte det var det! Er det noe som tar helt knekken på meg så er det mangel på søvn. Jeg balanserer på en knivsegg hva gjelder søvn til vanlig, så enda mindre søvn er krise. Og med nattevaktshelg så så jeg treningsplanene min fordufte. 

 

IMG_7496.JPG

Selvom noen hviledager ikke hadde skadet, så har jeg likevel klart å overtale meg selv til et par siste økter denne uken og toppet det hele med 10 km på skøyteski søndag kveld med Sjefen. Det er det som er så deilig med å  være to - igår dro jeg Supermann ut på lørdagsintervaller på sats, og idag dro han meg ut på skitur i måneskinnet! Resultat, treningsuka i boks, styrke, intervaller og langkjøringer. Utrolig deilig og jeg er klar for å møte neste uke! Dagvakter gir meg masse utfordringer og vi får se hvordan uken blir!

KlemMari

IMG_7563.JPG