OCR Norway

Ukens siste intervaller i boks

Mari Weider

Søndag kveld allerede og heldigvis fikk jeg kjørt ukens siste intervaller igår med Karoline. Planen var lagt av Supermann, og det var bare å fullføre - oppvarming i 10 minutter, deretter begynte kjøret:

40/20 intervaller i 30 minutter

Så enkelt tenkte jeg da Supermann kom med økta. Her var det bare å løpe, ikke telle, ikke tenke, bare jobbe. Men fy flate så hardt det var. Karoline holdt følge i 15 intervaller og det holder for meg. Til sammen løp hun 6 km på mølla før fotsmerter stoppet henne, ikke formen altså. Blir godt når vi kan komme ut i skogen igjen.  

 

IMG_8572.JPG

Intervallene var for å få fart på beina før neste helg  og jeg håper virkelig de funker litt altså. Skal ikke stå på innsatsen nå ihvertfall.

Vi avsluttet hele økta med litt grep og kjerne. Jeg er smertelig klar over min svakhet med tempoet mitt som løper, og derfor MÅ jeg bare klare hindrene for å nå målene mine i år. Jeg har følelse av at alle kommer til Mallorca, dog blir det helt rått å møte igjen Spartan-familien fra hele Europa, men desto større konkurranse også...

Hvordan vil dere anbefale meg å legge opp de neste 4 dagene med trening?? 

KlemMari

FullSizeRender.jpg