OCR Norway

Stjerna mi!!!

Mari Weider

Idag er det bare en ting å si! Dattera mi er rå! Ferdig snakke og ingenting mer å diskutere! En stjerne rett og slett. 

 

IMG_8027.JPG

At vi igjen får lov å feire vinterferien på Skeikampen er jeg så uendelig takknemlig og ydmyk for. Vi har ingen hytte og vinterferie på fjellet er rett og slett rådyrt. Så at vi sitter her i en deilig leilighet og får lov å nyte skeikampen atter et år er bare helt fantastisk. 

Dealen med jentene er 50/50 slalåm og langrenn , så planen idag med det rå været var å ta den lengste turen her idag, over fjellet til Fagerøy. Vi var der ifjor, men første gangen med den lengste  veien til i år. Et lite gnagsår satte stopper for Karo, og ga meg noen ekstra kilometer. Men sammen med pappa fortsatte Nora og nådde etter en god stund målet og vafler på Fagerøy.  

IMG_8001.JPG

Stilen hjem og humøret var upåklagelig, og med den råeste naturopplevelsen med solnedgang i alle tenkelige farger og siste utforkjøring hjem i tussmørket på nypreppa løyper var helt magisk! Jeg er sååå uendelig stolt over stjerna mi og lar henne med glede få litt ekstra skryt resten av kvelden! 

klemMari

IMG_7996.JPG
IMG_8017.JPG
IMG_7993.JPG
IMG_7982.JPG