OCR Norway

Verdens beste intervaller!

Mari Weider

God morgen alle sammen. For en fantastisk start på dagen å stå opp til to sølv og et gull, fyre i peisen og nyte jentenes 10 km...og ikke minst senke skuldrene. Som ekte turnusarbeider tjuvstarter jeg vinterferien og nyter sofaen litt ekstra idag!

stolt over egen innsats igår, drøye 3 timer søvn etter nattevakt er alt for lite, men med kun to nattevakter går det bra. Desto mer importert over at jeg klarte å snøre på meg skoene og fundere på hva annet jeg kunne finne på  enn langkjøring. I motsetning til Supermann, er langkjøring den mentale store utfordringen for meg, og har så mye lettere å motivere meg til intervaller. Jeg hadde 90 minutter på meg, så å kjøre til sats er uaktuelt, blir alt for kort tid, men jeg har jo verdens beste motbakke rett i nabolaget:

2 km rolig jogg fra Marikollen ned til Longsdalen, deretter 5 drag opp Longsdalen, om sommeren bruker jeg ganske nøyaktig 4 mins opp, litt lengre nå antagelig i løssnø og mørke. Deretter rolig 2 km tilbake til Marikollen. Tilsammen drøye 9 km inkludert 5 drag med verdens beste intervaller. 

Nå kan vi diskutere i timesvis hva som er de beste intervallene, neppe noe som heter «verdens beste intervaller», men fakta er at det er lurt å jobbe i bakker, bakker er alltid jokeren i et hinderløp og mye kan skje der. Det har tatt meg mange år, men jeg er glad jeg endelig har lært meg å elske å presse meg ut på bakkeintervaller og like å jobbe der.  

KlemMari

FullSizeRender.jpg