OCR Norway

Ut og lufte «kjerringa»!

Mari Weider

«Hva skal du idag da?» spurte jeg da Supermann endelig kom hjem fra Sats. Middagen sto på bordet (klapp på skulderen for kylling og pasta med hjemmelaget pesto!!) og Lillegull skulle ut døra og spille fotball om under 30 mins. Jeg sto og myste ut vinduet og sendte lange lengtende tanker til skøyteskiene mine, men jeg visste jo at tungt snøfall og +1 grad ikke var ideelt for den aktiviteten. «Løpe» sa mannen! Så Javel - på tross av meningsmåling på insta som vippet mot ski, dro jeg på meg løpeutstyret.

Det var tungt igår, hele kroppen verket etter en heftig treningsstart på uka og ikke minst x antall timer søvn som er berøvet fra meg gjorde at jeg tenkte «dette kan umulig gå bra!»

Men som de sier «man angrer aldri på en god løpetur!» Og det var ingen anger igår heller, pulsklokka mi ga meg +4 etter en kilometer og jeg la til min store glede merke til at jeg kunne være med i dialogen til Supermann og ikke minst holde sonen min til og med i oppoverbakkene!! Og etter 1,5 timer hadde vi sanket deilige 13 km og masse deilig frisk snøluft! En god luftetur av «kjerringa» ;)  Jeg håper dette er nok et tegn på at kroppen er på stigende kurs mot Mallorca om 5 uker!

KlemMari

 

IMG_7494.JPG