OCR Norway

Bobler over....

Mari Weider

God morgen søteste! Nattevakt nr 4 av 6 er i boks og bare det er jo nok til å juble. To igjen og så litt velfortjent fri som selvfølgelige skal øremerkes trening! Løpe, løpe, løpe og enda litt til styrke. Jeg trenger å gi kroppen min alt den trenger for å prestere best mulig på Island, løpetrening for å holde ut belastningen med et døgns arbeid, styrke for å holde ut alt det Joe de Sena måtte ha klart å rote frem til oss og hvile for å være klar til å jobbe.

Endelig er påmeldingen min på G også! Tok sin tid å få alle kodene mine og jeg må jammen innrømme at det begynte å stresse meg litt. Men nå er fly, hotell og påmelding på plass - mangler bare siste mailen fra Spartan nå med utstyrsliste og siste info. Har en følelse av at det skal bli interessant å ta seg til venuen iår, men heldigvis er vi jo flere som skal avgårde så alt ordner seg.

Ellers har jeg et lite spennende prosjekt på gang. Noe jeg har hatt lyst til lenge og som jeg håper dere kommer til å digge like mye som meg! Håper alt går i boks, og da gleder jeg meg så til å dele med dere <3

Ha en deilig dag alle sammen

IMG_0863.JPG

Går rykter om at disse gutta også kommer - så da er det bare å håpe på en dobbel-sandwich-mega-klem fra team UK!