OCR Norway

I fullt forfall!

Mari Weider

Work, train, eat, sleap - repeat!

Jeg vet at det tidvis blir litt patetisk med sånne ordspill osv som gjentas til det kjedsommelige på ulike sosiale medier, men seriøst - det der er livet om dagen. I et tappert forsøk på å få formen nogenlunde på rett kjøl etter å ha ligget brakk alt for lenge må jeg innrømme at jeg skvetter når jeg ser meg i speilet. Fett hår i en tufs på toppen av hodet, gjerne med en liten hårlokk på avveier (det er jo tross alt ikke vits å vaske håret før etter neste treningsøkt, eller neste, eller…), hva sminke gjelder er jo et helt annet kapittel…de siste dagene har temperaturen synket under null grader, og dvs med litt svette underveis i løpeøkten ute dannes det kjapt lekre maskaraflekker under øynene og en kjapp strekk på sofaen når man kommer hjem resulterer i å gni disse flekkene ekstra utover. Og før neste treningsøkt bare pynter man litt på det hele. Mellom treningsøktene finner du frua i fosterstilling på sofaen, et tappert forsøk på å få 10 minutter hvile på øyelokket mens hun er pakket inn i minst 3 lag ulltepper for å få igjen varmen etter løpeturen i minusgrader - HEI vi gleder oss til Island! Det skal bli godt med 24 timer kulde, vind og regn!

IMG_5609.JPG

Skulle mot all formodning den lille søte hunden som er på husmorferie hos oss finne veien under sofaen, kommer den ut igjen kledelig dekorert med diverse dotter både her og der, det er nemlig ikke bare mor i huset som er i fullt forfall. Husarbeid er igjen plassert nederst på listen over nødvendige onder, det er viktigere å få oppdatert Strava og sjekket at pulssonene har vært på plass. Foruten dotter under sofaen er resten av huset dekorert med et stadig tilbakevendende tynt lag av sand ispedd disse fantastiske plastknottene man får som gratis suvenirer på div fotballbaner. Det er fascinerende hvordan den evige krigen mot sand og knotter til stadig går i remis, det er komplett umulig å vinne!

IMG_1067.JPG

Hva gjelder klær skal det ikke stå på utvalget, ull i alle mulige varianter, tights i alle farger og lengder, turbukser, kosebukser, treningsbukser - men det absolutte favoritten til frua nå om dagen er den nyinnkjøpte elsk-på-onepiecen fra Norrøna. Herregud så digg, ull, i en lekker turkis farge, med hendig åpning bak (!) så man strengt tatt aldri trenger å ta den av. Utrolig praktisk når man kan ta den på etter siste treningsøkt, legge seg, stå opp og lage frokost, for så å hoppe til sengs igjen for en aldri så liten cowboystrekk før løpeturen. #elsk …men litt usikker om Superman er like fan ;)

Men trene, det har vi fått gjort litt av siste uken, og nå er det bare to uker igjen til jul…jeg mener Island!

KlemMari

IMG_1042.JPG