OCR Norway

Hei Bloggen!

Mari Weider

Long time no see! Har du savnet meg??? Jeg har ihvertfall savnet deg! Ikke en dag går forbi uten at et innlegg fylles opp i hodet mitt. Men dagene og ukene siden VM i England har bare flydd forbi. Rumpevondt og mammahjerte er stikkordene. Jeg har forsøkt å tenke positivt på å ikke løpe, men heller trene styrke mot Island. Jeg vet fra ifjor at det er det mentale som teller mest om 3 uker. Når mørket siger på og det blir glissent mellom hver gang du ser noen, det er da hodet må skrus på og det mentale må kicke inn. Ifjor løp jeg over halve løpet med Johnny og for en drøm det var. Johnny som smiler og ler hele tiden (unntatt de siste rundene med bucket-carry da;), det blir ensomt i mørket uten han og jeg håper det er noen andre det viser seg at jeg kan slå følge med. Plutselig er vi flere fininger som reiser fra Norge, så mange mennesker som kan fylle opp mørket med latter. Det blir såååå bra. I tillegg har jeg fått nyss om at hele crewet til Spartan UK kommer, herregud så godt det var å høre det! Ifjor hadde Matt og Louise oppgave i å gi meg klem hver gang jeg passerte monkeybaren - med eller uten burpees. Og de innfridde hver eneste gang <3

 

Uansett løping eller ikke, rumpevondten er kansje litt bedre, det er deilig å komme litt igang med styrken igjen også, ifjor var det 2 sandbagcarries, 1 bucket carry, farmers walk og atlaskule hver runde. Så styrke er ingen ulempe å  trene nå. I tillegg ble det latterlig tungt å komme over enkle hinder som nettet og benderen hver runde også.&nbsp;   

Uansett løping eller ikke, rumpevondten er kansje litt bedre, det er deilig å komme litt igang med styrken igjen også, ifjor var det 2 sandbagcarries, 1 bucket carry, farmers walk og atlaskule hver runde. Så styrke er ingen ulempe å  trene nå. I tillegg ble det latterlig tungt å komme over enkle hinder som nettet og benderen hver runde også. 

 

IMG_5566.JPG

Ellers har mammahjertet hatt det travelt om dagen og. Jeg er travelt opptatt med å sitte med en jente i hver armkrok! Misforstå meg rett, det er ikke akkurat sofaen jeg har slitt ut mest siste ukene, men når jeg kan, ja da prioriteres det! Men jeg lover, jeg skal ikke svikte deg altså Bloggen! Jeg er jo så glad i deg! 

KlemMari

 

Dagens økt?   - en slags dynamisk oppvarming ;)  - strakmark/stående roing  - markløft/skulderrehab  - utfall/fronthev  - 25 minutter gange på mølle med incline og 2 x 16 kettlebell i intervaller på 1 minutt av gangen  - uttøying + chins  Så enkelt, så effektivt!

Dagens økt? 

- en slags dynamisk oppvarming ;)

- strakmark/stående roing

- markløft/skulderrehab

- utfall/fronthev

- 25 minutter gange på mølle med incline og 2 x 16 kettlebell i intervaller på 1 minutt av gangen

- uttøying + chins

Så enkelt, så effektivt!