OCR Norway

Skal/skal ikke!

Mari Weider

Endelig litt ro i sjela. Et par døgn som har slitt meg ut følelsesmessig - mye som skjer og mange tanker...og spesielt tanken på å reise fra jentene neste uke har rivd meg i stykker. Endelig har jeg bare bestemt meg - en mulighet til å overta et familierom + «jaja» ifht flypriser, splitting av familien på tur, men ja - jentene blir med oss til OCRWC! Ferdig snakka! Supermann og jeg løper til hver vår tid så kan være sammen med jentene hele tiden, følge hverandre, heie og ta bilder (!) Vet dere - jeg bryr meg ikke - jeg digger havregryn og kan spise havregrøt resten av måneden for å få de med meg <3

IMG_7893.JPG

Gud som jeg elsker de jentene!!!! 

Men! Så kommer spørsmålet - søndag er det Charity løp kl 13, 7 km med utvalgte hinder av løypa...skal Karoline meldes på??? Hva mener dere?? Hun skulle jo løpe VM i år hadde jeg sagt...sååååå... 

KlemMari

 

IMG_6763.JPG